Miu Miu Twist

Vandaag ga ik het hebben over Twist van het Italiaanse modehuis Miu Miu. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

De doos is bovenaan zwart met in een zachtgouden kader de naam van het modehuis, Miu Miu. Daaronder is de doos felroze en versierd met een barokke print. Bovenaan staat in een zachtgouden kader de naam van het parfum, Twist. Onderaan zie je nog twee zo gouden kadertjes. Het zwart en het roze van de doos zie je ook terug in de flacon die een Matelassépatroon heeft. Om de nek van de flacon zie je een roze met gouden ring met de naam van het modehuis. De dop is diepzwart en zorgt voor een moderne twist in het klassieke design van de flacon. De flacon is geïnspireerd op de vintage flacons van oude Hollywoodactrices. De brede, ronde voet zorgt ervoor dat de flacon stevig staat. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.

Miu Miu Twist is een verrassend parfum. Modern en brutaal maar ook klassiek en tijdloos. Het is een parfum voor vrouwen die graag iets bijzonders willen. Een parfum dat bij iedere gelegenheid past voor een zelfbewuste vrouw.

Het gezicht voor dit parfum is de Amerikaanse actrice Elle Fanning. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor het parfum.


Met de feestdagen in aantocht zie je hieronder een foto van een cadeaubox van dit parfum. Deze cadeaubox bevat het parfum en een bodymelk. Wil je nu jezelf of iemand anders zo’n cadeaubox cadeau doen dan weet je alvast hoe zo’n box er uit kan zien.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: appelbloesem, bergamot en aalbessen

Hartnoten: viooltje en muskus

Basisnoten: cederhout, roze amber en tonkaboon

Anjana

Populaire posts van deze blog