Hermès Le jardin de monsieur Li

Vandaag ga ik het hebben over le jardin de monsieur Li van het Franse modehuis Hermès. Dit is een eau de toilette en kwam uit in 2015. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos wit met onderaan de voorkant in het grijs een rivier, ontworpen door Li Xin. Onderaan dat heidelandschap staat in het wit de naam van het modehuis, Hermès. In het midden van de doos staat in groengouden drukletters de naam van het parfum, le jardin de monsieur Li.

De flacon is rechthoekig met een ombereffect kleur. Het gaat van doorzichtig glas bovenaan naar lichtgeel onderaan. Het geel was eeuwen geleden een keizerlijke kleur. De flacon heeft een dubbele bodem. De hals is bedekt met een metalliek gouden ring. De dop is rond en bestaat uit twee delen. Het is net een half ei of een bolhoed. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Le jardin de monsieur Li symboliseert een imaginaire Chinese tuin waarin je kan rondwandelen en tot rust komen door meditatie. Met dit parfum maak je een parfumwandeling die je geest vrij laat.

Hieronder zie je de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Noten: kumquat, jasmijn, munt en groen sap

Anjana

Populaire posts van deze blog