Narciso Rodriguez for her

Vandaag ga ik het hebben over for her van de Amerikaanse modeontwerper Narciso Rodriguez. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2006. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos gewoon zwart met in het midden in zachtroze letters de naam van de ontwerper, Narciso Rodriguez, en de naam van het parfum, for her. Onderaan staat dat het een eau de parfum is met daaronder het aantal milliliter. De flacon is modern en vrouwelijk. Deze is gemaakt van massief zwaar glas en heeft een rechthoekige vorm zodat het rust en veiligheid uitstraalt. Zowel de dop als de spray zijn ook zachtroze net als het parfum. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


For her is een elegante en opwindende geur. Het is zacht en vrouwelijk. Als je op zoek bent naar een discrete geur die dicht op de huid hangt en lang blijft dan is for her het ideale parfum voor jou.

Het gezicht voor dit parfum was het Estse model Carmen Kass. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.


Met de feestdagen in aantocht zie je hieronder een foto van een cadeaubox van dit parfum. Deze cadeaubox bevat een 50 ml parfum, een douchegel en een bodymilk. Wil je nu jezelf of iemand anders zo’n cadeaubox cadeau doen dan weet je alvast hoe zo’n box er uit kan zien.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: roos en perzik

Hartnoten: muskus en amber

Basisnoten: patchoeli en sandelhout

Anjana

Populaire posts van deze blog