Valentino Donna Born in Roma

Vandaag ga ik het hebben over Born in Roma van het Italiaanse modehuis Valentino. Dit is een flanker van het originele parfum Donna. Born in Roma is een eau de parfum en kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zowel de doos als de flacon zijn speciaal van vorm. De doos is roze versierd met studs. In een zwarte rechthoek staat in het roze de naam van de ontwerper, Valentino Donna. Onderaan staat in het zwart Born in Roma, de naam van deze flanker. De flacon is versierd met diezelfde studs en heeft een zelfde zwarte rechthoek met in het roze de naam Valentino. De flacon is een robuuste vierkant. De dop en spray zijn zwart wat in combinatie met de studs om de nek van de spray en op de flacon een stoer imago geeft. De roze vloeistof die wordt onthuld, geeft dan weer een zachte, vrouwelijke touch. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Donna Born in Roma is een elegant parfum dat een luxueuze vrouwelijkheid uitstraalt. Tegelijkertijd is het ook een cool en modern parfum. Dit parfum is voor vrouwen die zich uitdagend en sensueel willen voelen maar tegelijkertijd ook zacht en vrouwelijk zijn.

Het gezicht van dit parfum is het Zuid-Soedanese model Adut Akech. Zij kwam als vluchtelinge samen met haar moeder in Australië terecht. Op haar 16e startte ze haar modellencarrière en ondertussen is ze één van de meest gevraagde en best betaalde modellen. Hieronder zie je haar met Anwar Hadid in de reclameadvertentie voor dit parfum.


Met de feestdagen in aantocht zie je hieronder een foto van een cadeaubox van dit parfum. Deze cadeaubox bevat een 50 ml parfum, een miniparfum en een bodymelk. Wil je nu jezelf of iemand anders zo’n cadeaubox cadeau doen dan weet je alvast hoe zo’n box er uit kan zien.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: zwarte bes, roze peper en bergamot

Hartnoten: Arabische jasmijn, jasmijn en jasmijnthee

Basisnoten: bourbon vanille, kasjmier en Guaiac hout

Anjana

Populaire posts van deze blog