Viktor & Rolf BonBon

Vandaag ga ik het hebben over BonBon van het Nederlandse ontwerpersduo Viktor & Rolf. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2014. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, zijn de doos en de flacon heel speciaal. Zeker de flacon is uniek. De doos is felroze met een zwarte strik. Op die strik staat in het wit de naam van het parfum, BonBon, met in het midden hun welbekende zegel met V&R. Dit zegel vind je ook terug aan de hals van de flacon. Die flacon is een mooie donkerroze strik. Die strik stelt een snoepje voor verpakt in papier. Het perfecte icoon voor vrouwelijkheid. Net als de voornaamste noot is de vrouw die dit parfum draagt zoet en lieflijk. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


BonBon is een ode aan de vreugde. Het is een ‘feel good’ parfum. De vrouw die dit parfum draagt heeft plezier in het leven. Zij geniet met volle teugen van rustmomenten en van het leven.

Het gezicht van dit parfum is het Litouwse model Edita Vilkeviciute. Hieronder zie je een foto van haar in de reclameadvertentie voor dit parfum. De advertentie is nogal gewaagd omdat zij alleen maar enkele strikken van bodypaint draagt.

Als je nog lastminute cadeau inspiratie zoekt voor nieuwjaar dan vind je hieronder een cadeaubox van BonBon met daarin het parfum, een douchegel en een bodymilk.


Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu met enkele parfumnoten.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: perzik, mandarijn en sinaasappel

Hartnoten: karamel, oranjebloesem en jasmijn

Basisnoten: amber, sandelhout, Guaiac- en cederhout

Anjana

Populaire posts van deze blog