Zadig & Voltaire Girls can do anything

Vandaag ga ik het hebben over Girls can do anything van het Franse modemerk Zadig & Voltaire. Dit is een eau de parfum en kwam uit in 2018. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

Zoals je kan zien, heeft de flacon de vorm van waterflesje. Het heeft een zilveren dop en in het midden staat op een witte band de naam van het parfum, girls can do anything en de naam van het merk, Zadig & Voltaire. Een afbeelding van het flesje zie je ook terug op de witte doos. Hier staat op een roze band de naam van het parfum en de naam van het merk. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


De flacon is gemaakt van transparant kristalglas waardoor een roze parfum word onthuld. Samen met de sprankelende dop geeft dit de flacon een speels tintje. Dit parfum is een combinatie van casual chic en rock attitude. Wat Zadig & Voltaire hiermee bedoelt is dat meisjes alles kunnen doen zonder zichzelf beperkingen op te leggen. Dit parfum is bedoeld om meisjes te helpen nieuwe wegen in te slaan vol vreugde. Het geeft je de kracht om onafhankelijk en vrij te zijn.

Het gezicht van dit parfum is het Zweedse model Agnes Akerlund. Hier zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.

Met de feestdagen in aantocht zie je hieronder een foto van een cadeaubox van dit parfum. Deze cadeaubox bevat het parfum en een make-uptasje. Wil je nu jezelf of iemand anders zo’n cadeaubox cadeau doen dan weet je alvast hoe zo’n box er uit kan zien.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: peer, mandarijn, oranjebloesem en bergamot

Hartnoten: tonkaboon en tuberoos

Basisnoten: vanille, varen, muskus, kruidnagel, ambroxan en patchoeli

Anjana

Populaire posts van deze blog