Molton Brown Milk Musk

Ik ga het vandaag hebben over Milk Musk van het Britse parfumhuis Molton Brown. Ik ga het hebben over de eau de toilette. Deze kwam uit in 2020. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos grijs met in mat zilver de naam van het parfumhuis en de naam van het parfum. De flacon daarentegen is heel speciaal. Dit is nogal een unieke flacon. De flacon heeft een verdikte bodem om het parfum te laten glanzen. Bovenaan is de flacon donkergrijs metallic met een bolvormige dop gemaakt uit plastic met een harsbol bovenop. Op de flacon zie je in het donkergrijze gedeelte de naam van het parfumhuis, Molton Brown, en daaronder op de flacon de naam van het parfum, Milk Musk. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Deze uniseks geur straalt warmte en geborgenheid uit. De geur geeft luxe en veiligheid.

Met de feestdagen in aantocht zie je hieronder een foto van een cadeaubox van dit parfum. Deze cadeaubox bevat het parfum en een douchegel. Wil je nu jezelf of iemand anders zo’n cadeaubox cadeau doen dan weet je alvast hoe zo’n box er uit kan zien. Hier zie je de bovenkant van de doos.


Hieronder zie je de inhoud van de cadeaubox.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: perzik en peer

Hartnoten: muskus, vanille en ambroxan

Basisnoten: tonkaboon en witte cederhoutextract

Anjana

Populaire posts van deze blog