Jimmy Choo Floral

Deze maand word een Britse maand. Heel de maand augustus zal ik enkel bloggen over Britse parfums. Ik zal bekende en minder bekende parfums bespreken. Eén ding is zeker: je gaat verschieten hoeveel Britse parfumhuizen er zijn want in Europa zijn vooral de Franse en Italiaanse parfums bekend.

Vandaag ga ik het hebben over Jimmy Choo Floral van Jimmy Choo. Dit is een eau de toilette en kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, zijn zowel de flacon als de doos lichtgroen met zilveren accenten. De flacon is gemaakt van Muranoglas en heeft een ovalen vorm. Bovenop zie je een zilveren kraag met daarop in zwart Jimmy Choo. De dop is een lichtgroen vierkant met een zilveren rand.

De doos heeft in het midden een mooie bloem met daarop in een roze kader de naam van de ontwerper, Jimmy Choo, en de naam van het parfum, floral. Het roze kader heeft ook een zilveren rand. De doos heeft een reptielachtige bedrukking.

Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Deze geur werd uitgebracht vlak voor de lente om gedragen te worden als de natuur in volle bloei is. Dit is een lichte geur die je zorgeloos laat voelen. Hoewel de geur bedoelt is voor het voorjaar kun je het natuurlijk ook het hele jaar door dragen omdat het zo’n lichte geur. Het is geschikt voor dagelijks gebruik want je zult niemand affronteren met enige zwaarmoedigheid met dit parfum. Dit parfum is fris en fruitig bedoeld om de vrouw die dit draagt zelfvertrouwen te geven en haar schoonheid te benadrukken.

Voor dit parfum zijn er geen modellen gebruikt. Hieronder zie je de reclameadvertentie voor dit parfum.


De bloem die in deze reclameadvertentie op de achtergrond ziet, is magnolia.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: nectarine, mandarijn en bergamot

Hartnoten: magnolia, abrikoosbloesem en pronkerwt

Basisnoten: muskus, ambroxan en houtnoten

Anjana

Populaire posts van deze blog