Stella McCartney Pop

Vandaag ga ik het hebben over Pop van Stella McCartney, Britse modeontwerper en dochter van ex-Beatle Paul McCartney. Zijn dochter Stella is beroemd om haar diervriendelijke ontwerpen. Zij gebruikt enkel nepleer en nepbont. Haar ontwerpen zijn al sinds mensenheugenis diervriendelijk en mileuvriendelijk.

Stella McCartney heeft dus ook parfum ontworpen. Eén van deze parfums is Pop. Dit is een eau de parfum en kwam uit in 2016. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos heel kleurrijk met een aantal bollen in verschillende tinten roze. In één van deze bollen staat de naam van de ontwerper, Stella McCartney en onderaan de doos staat de naam van het parfum, Pop. Zo’n zelfde bol zie je terug op de flacon. Dit is de spray waar je op drukt om je te parfumeren. De flacon zelf heeft een nogal speciale vorm. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Door het gebruik van zoveel roze is dit parfum gericht op millennials. Als je niet weet wat dit wil zeggen dan raad ik je aan om mijn blogpost van Bulgaria Omnia Pink Sapphire nog eens te lezen. Dit parfum is ook gericht op millennials en daar leg ik de term uit.

Pop wil de vrouw die dit draagt, herinneren hoeveel vrijheid ze heeft. Ze kan zelf haar leven inrichten hoe zij dit wil, vrij van andermans oordelen.

Ik vermeldde dat de roze bol op de flacon, de spray is waarmee je het parfum op je sprayt. Hieronder zie je een foto van de bovenkant van de spray.


Voor dit parfum werden vier modellen gevraagd. Hieronder zie een reclamefoto van hen voor dit parfum. Van links naar rechts zie je Lourdes Leon, de oudste dochter van zangeres Madonna, de Canadese zangeres Grimes, model Kenya Kinski-Jones en de Amerikaanse actrice Amandla Stenberg.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: tomatenblad, viooltjesblad en groene mandarijn

Hartnoten: tuberoos, plumeria en viooltje

Basisnoten: muskus, sandelhout en cederhout

Anjana

Populaire posts van deze blog