Paul Smith Rose

Vandaag ga ik het hebben over Rose van Paul Smith, een Britse modeontwerper. Rose is een eau de parfum en kwam uit in 2007. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos wit met in zwarte letters de naam van de ontwerper, Paul Smith, en de naam van het parfum, Rose. Dit zie je ook terug op de flacon. Op de doos staat een mooie roze roos. Deze roos is de pioenroos die speciaal voor dit parfum is gekweekt. Heel het parfum is opgebouwd rond deze pioenroos. Die voor het eerst werd tentoon gesteld in 2006 op de Chelsea Flower Show in Engeland. De roze kleur van deze pioenroos zie je ook terug in het parfum. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


De pioenroos die voor dit parfum gebruikt wordt, wordt niet geplukt zoals men dat doet voor de meeste parfums. Wanneer deze roos in bloei staat, word er een glazen bubbel rond geplaatst met een speciaal werktuig dat de geur “inademt”. Op deze manier wordt er geen schade aan de bloemen en de natuur aangericht.

Deze geur is, net als de roos die hiervoor wordt gebruikt, enig in zijn soort.

Het gezicht van dit parfum is Austalisch model Rose Smith. Hieronder vind je de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: pioenroos, Turkse rozenolie en groene thee

Hartnoten: viooltje en magnolia

Basisnoten: cederhout en muskus

Anjana

Populaire posts van deze blog