Burberry Body

Voor mijn laatste blog van deze Britse maand ga ik het hebben over Body van het Britse modehuis Burberry. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in het najaar van 2011. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het parfum komt.


Zoals je kan zien, heeft de flacon een speciaal ontwerp. Het is een langwerpige, zeshoekige glazen flacon met een stevige dikke bodem. De dop is ook zeshoekig. Het onderste deel in beige metallic en het bovenste deel in melkachtig troebel glas. Het metallic gedeelte heeft het bekende Burberrypatroon. Dit patroon zie je ook terug bovenaan op de doos. De doos is ook langwerpig en zeshoekig. Deze heeft een beige kleur met onderaan in het goud de naam van het modehuis, Burberry, en de naam van het parfum, Body. Dit zie je ook terug op de flacon. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Burberry Body is warm en zacht maar ook extravagant en sensueel. De vrouw die dit draagt, straalt luxe en glamour uit. Dit parfum is één en al vrouwelijkheid.

 

Dit parfum is verkrijgbaar in 35 ml, 60 ml en 85 ml. Hieronder zie je een foto van de parfums van groot naar klein.


Het gezicht van dit parfum is het Britse model Rosie Huntingon-Whiteley. Hieronder zie je haar in een reclamefoto voor het parfum.


Hier draagt ze de typische trenchcoat van Burberry en verder niets.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: perzik, absinth-alsem en fresia

Hartnoten: roos, sandelhout en iris

Basisnoten: muskus, kasjmierhout, vanille en amber

Anjana

Populaire posts van deze blog