Armani My Way

Vandaag ga ik het hebben over My Way, het laatste nieuwe parfum van het Italiaanse modehuis Armani. My Way is een navulbaar eau de parfum. Dit kwam uit in 2020. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien is de doos mooi roze met in donkerblauwe letters de naam van het parfum en de ontwerper. Diezelfde kleuren zie je terug in de flacon. Net als de doos heeft de flacon ook enkele gouden details.

My Way moet gekoesterd worden als een talisman. Dit is een parfum dat je herinnert aan iedere ontmoeting die je hebt gehad op al je reizen. Dit is een parfum om te dragen en herinneringen mee te maken.

Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Zoals je kan zien is de dop een donkerblauwe steen die staat voor de kleur van de aarde. Dit blauw is universeel en verbindt ons met elkaar en met de planeet. De gouden ring rond de steen staat symbool voor ieders uniek pad dat iedereen aflegt en de ontmoetingen de we hebben op ons pad. Als je goed kijkt zie bovenop in de ring de naam van de ontwerper, Giorgio Armani, gegraveerd staan.

Ik zei al dat dit parfum navulbaar is. Hieronder zie je een foto van het parfum met zo’n navulling. De foto daaronder laat zien hoe je dit parfum navult.



Dit parfum is gemaakt om goed te zijn voor onze planeet. Door het handig navulsysteem moet je niet iedere keer opnieuw een parfum kopen want zo’n navulling is 150 ml en dit parfum is verkrijgbaar in 30, 50 en 90 ml. Met dit parfum consuminder je. De parfumnoten zijn ook goed voor de planeet want ze zijn duurzaam verkregen. Met oog voor het milieu en de werkomstandigheden van de werknemers die voor de oogst van deze parfumnoten zorgen.

Het gezicht van dit parfum is Zuid-Amerikaans actrice en model Adria Arjona. Hieronder zie je een reclamefoto van haar voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: oranjebloesem en bergamot

Hartnoten: Tuberoos en jasmijn uit India

Basisnoten: witte muskus, vanille uit Madagaskar en cederhout uit Virginia

Anjana

Populaire posts van deze blog