Lanvin Modern Princess Blooming

Eerder had ik het op mijn blog al over Modern Princess van het Franse modehuis Lanvin. Vandaag ga ik het hebben over Modern Princess Blooming van Lanvin. Dit is een eau de toilette en kwam uit in 2020. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

Zoals je kan zien is de doos bezaaid met rode en roze bloemetjes. In het rood staat de naam van het parfum op de doos alsook de designer.

De flacon heeft een rozerode kleur die rood begint bovenaan en lichter wordt naar beneden. De hals heeft net zoals Modern Princess een gouden schakelketting rond de hals alleen is het goud hier iets donkerder dan bij Modern Princess. De dop is mooi rozerood.

Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van flacon.

Dit parfum is bedoeld voor een moderne vrouw die stiekem een rebel is, haar eigen regels schrijft en niet de grote massa volgt. Zij is avontuurlijk aangelegd en vrij van geest. Dit parfum is spontaner en opgewekter dan ooit en vastbesloten om de wereld rond haar tot bloei te brengen.

Het gezicht voor dit parfum is het Franse model Lena Simonne. Hieronder zie je de reclameadvertentie van haar voor het parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: bevroren watermeloen, mandarijn en roze pompelmoes

Hartnoten: osmanthus, Damaskroos en jasmijn

Basisnoten: witte muskus en ceder

Anjana

Populaire posts van deze blog