Carolina Herrera Good Girl

Vandaag ga ik het hebben over Good Girl van Carolina Herrera. Carolina Herrera is een Amerikaans-Spaanse modehuis met hoofdzetels gevestigd in New York en Madrid. Good Girl is een eau de parfum en kwam uit in 2016. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos zwart met gouden randen. In een witte rand rond de doos staat in het zwart de naam van het parfum en de naam van de ontwerpster. Daaronder staat in het goud in het Engels: het is zo goed om slecht te zijn. Slecht wordt hier bedoeld als in stout. 

Af en toe mogen wij vrouwen stout zijn. We moeten niet altijd braaf en lief zijn. Soms mogen we ook dingen doen die mensen niet van ons verwachten maar ons wel een goed gevoel geven. De verwachtingen voor vrouwen zijn zo hoog. We zijn zo veeleisend voor onszelf en andere vrouwen. Het is ok om de lat lager te leggen. Dat is wat dit parfum wil doen voor vrouwen. Dit parfum geeft je het zelfvertrouwen om naast de gebaande paden te gaan. Leef je eigen leven en doe wat goed voelt voor jou.

Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.

Zoals je kan zien komen zwart en goud ook terug in de flacon. Wat een speciale flacon is dit! Het heeft de vorm van een pump. Sexy en zelfzeker. Dat is de vrouw die dit parfum draagt. Een moderne vrouwelijkheid die zowel onze donkere kant belicht maar ook onze lichte kant. Deze pump laat onze elegante en vrouwelijke kant naar boven komen.

Het gezicht voor dit parfum is het Amerikaanse model Karlie Kloss. Hieronder zie je haar in een reclameadvertentie voor het parfum.


Hieronder zie je een foto van het parfum met enkele parfumnoten.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: amandel, koffie, bergamot en citroen

Hartnoten: tuberoos, Arabische jasmijn, orris, oranjebloesem en Bulgaarse roos

Basisnoten: tonkaboon, cacao, vanille, praline, sandelhout, muskus, amber, kasjmierhout, patchoeli, kaneel en cederhout

Anjana

Populaire posts van deze blog