Lancôme Idôle

Vandaag ga ik het hebben over het dunste parfum ooit gemaakt. Ik ga het vandaag hebben over Idôle van Lancôme. Lancôme is een Frans merk van huidverzorging en make-up maar zij zijn vooral populair voor hun parfums. In de jaren ’90 zag je de reclame van Trésor overal op televisie. Nu zie je hun reclame van Idôle en La vie est belle op tv. Vooral tijdens de feestdagen.

Vandaag ga ik het hebben over Idôle. Dit is een eau de parfum. Deze kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Dit is wat ik bedoel met het dunste parfum. De 75-ml-flacon heeft het formaat van een smartphone. En deze zijn vandaag de dag heel dun, 15 mm om precies te zijn.

Zoals je kan zien is de doos lichtroze met een gouden rand. In het midden staat de naam van het parfum, Idôle. Datzelfde Idôle zie je terug in het roze op de witte zijkant van de doos.

De flacon heeft ook een gouden rand en de dop is ook goud maar dan roségoud. Op de dop staat de naam van het merk, Lancôme. Hieronder zie je een foto van de dop.


Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.

Idôle is een geur voor een vrouw die haar eigen regels bepaalt en altijd trouw blijft aan zichzelf. De vrouw die Idôle draagt, heeft geen idolen nodig want zij is haar eigen idool.

Dit parfum geeft je zelfvertrouwen. Wie dit draagt, is klaar om de wereld te veroveren.

Het gezicht van dit parfum is de Amerikaanse zangeres en actrice Zendaya. Hieronder zie je een reclameadvertentie met haar voor dit parfum.

Omdat het bijna Moederdag is, vind je hieronder een cadeaubox van dit parfum. Als je dit cadeau wil doen aan iemand of jezelf dan weet je hoe een cadeaubox van dit parfum er uitziet.


Deze cadeaubox bevat het parfum, een rollerbal van 10 ml en een smartphonehoesje. Leuk om te geven en te krijgen.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: peer en bergamot

Hartnoten: essence van duurzaam geplukte rozenblaadjes uit Turkije, Centifoliaroos uit Grasse en jasmijn uit India

Basisnoten: witte muskus en vanille

Anjana

Populaire posts van deze blog