Dolce & Gabbana Dolce Shine

Vandaag ga ik het hebben over Dolce Shine van Dolce & Gabbana. Deze kwam uit in 2020. Eerder had ik het op mijn blog al over Dolce, het originele parfum maar vandaag is het de beurt aan deze flanker van Dolce, Dolce Shine. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

Zoals je kan zien is de doos mooi geel met iets onderaan, net als bij de originele Dolce, de naam Dolce in sierlijke letters met daaronder het bekende zwarte strikje dat zo kenmerkend is voor dit parfum. Helemaal onderaan staat de naam van het ontwerpersduo en shine in het paars.

Dit allemaal zie je ook terug op de flacon. Het verschil met de flacon van Dolce ligt in de dop. Hier is de dop fel geel. De gele kleur van zowel de doos als de flacon staat voor de kleur van de zon. Het stelt de eerste zonnestralen voor aan het begin van de lente. Hieronder zie je nog een foto maar nu alleen van de flacon.


Zoals je kan zien, is de flacon omringd door allemaal bloemen. Dat komt omdat dit parfum bloemig-fruitig is. Perfect voor de lente en zomer. Dit is een vrolijk parfum dat je heel gelukkig maakt wanneer je dit ruikt.

Dit parfum is geïnspireerd op het moment dat de eerste lentestralen de tuinen aan de Amalfikust op Italië verwarmen met hun zonlicht. Dit parfum draag je om mooie zomerherinneringen te maken. Het geeft je onmiddellijk een ontspannen gevoel.

Het gezicht voor dit parfum is het Frans-Italiaanse model Deva Cassel. Hieronder zie je haar in een reclameadvertentie voor Dolce Shine.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: mango, kweepeer en pompelmoes

Hartnoten: tuberoos, jasmijn, oranjebloesem, zonnenoten, ozonische noten en zeezout

Basisnoten: witte muskus, witte houtsoorten en Australisch sandelhout

Anjana

Populaire posts van deze blog