Modern Princess Lanvin

Vandaag ga ik het hebben over Modern Princess van Lanvin. Lanvin is een Frans modehuis. Het is niet zo bekend wereldwijd maar in Frankrijk en in de modewereld zijn ze wel razend bekend. Lanvin bestaat al sinds 1889.

Ik ga het hebben over de eau de parfum. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos rood. Ook de vloeistof die de flacon onthult is rood. Rood staat voor passie, sensualiteit en intensiviteit. Het is de kleur van de liefde. Daarom heeft Lanvin voor deze kleur gekozen.

De flacon is van doorzichtig glas. De plastic dop is versierd met een gouden ring rond de hals. Deze ring is versierd met dunne schakelkettingen. In het midden van de flacon staat in rode letters de naam van het huis, Lanvin. Hieronder zie je opnieuw een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Het gezicht van dit parfum is het Spaanse model Steffy Argelich. Hieronder zie je een foto van haar in de toenmalige reclamecampagne.


De vrouw die dit parfum draagt, is glamoureus, sensueel en vrij. Zij schrijft haar eigen verhaal, zonder inmenging van anderen. Vrijheid is haar hoogste goed.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: rode appel en rode bessen

Hartnoten: fresia en jasmijn

Basisnoten: vanille-orchidee, witte muskus en wit hout

Anjana

 

Populaire posts van deze blog