Miss Dior Chérie Blooming Bouquet

Vandaag ga ik het hebben over een andere Chérie van Miss Dior van Dior. Ik ga het hebben over Blooming Bouquet. Net als Absolutely Blooming heb ik dit ook een keer geroken. Dit is een heel zacht en lieflijk parfum. Mensen ruiken dit alleen als ze naast je staan. Een subtiele geur dus. Dit is een eau de toilette en werd uitgebracht in 2014. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Dit parfum doet je denken aan het begin van de lente. Het is een zijdeachtige geur met een frisheid van bloemen. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Deze keer is de flacon niet rechthoekig maar eerder vierkantig. Het strikje om de hals van de flacon is nog altijd van zilver. Het strikje laat een zekere elegantie zien. Dit parfum is ook verkrijgbaar als een rollerball van 20 ml. Hieronder zie je een foto van de rollerball.

Het ziet er hetzelfde uit als de rollerball van Absolutely Blooming. Daarom moet je goed op het roze etiketje op het doosje kijken. Dan weet je zeker dat je de juiste rollerball koopt.

Het gezicht van dit parfum is opnieuw de Amerikaanse actrice Natalie Portman. Hieronder zie je een foto van haar in een reclameadvertentie van toen.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoot: bergamot uit Calabrië

Hartnoten: pioenroos en Damascus roos

Basisnoot: witte muskus

Anjana

 

Populaire posts van deze blog