Marc Jacobs Perfect

Vandaag ga ik het hebben over Perfect van de Amerikaanse modeontwerper Marc Jacobs. Dit is een eau de parfum en kwam uit in de herfst van 2020. Dit parfum past volledig in het thema van zelfvertrouwen. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, zijn zowel de doos als de flacon prachtig gemaakt. De doos is lichtroze met bovenaan in het zwart perfect geschreven. Op de zijkant gaat het zwart door met een aantal sterren waarvan één in het zilver. Vooraan op de doos zie je een prachtige illustratie van een hand die de mooie flacon vastheeft. De flacon zelf is ook een pareltje. De ronde flacon is kundig geslepen tot een glinsterend kristal. In het midden op de flacon stat in zwarte letters de naam van het parfum, perfect, en de naam van de ontwerper, Marc Jacobs. De flacon heeft een goudkleurige hals. De dop is versierd met een aantal bedels. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


De bedels op de dop die je aan de voorkant ziet, zijn een lichtblauwe strik, een zilveren ster, een halfopen banaan, een dominosteen en een roze schoen. Hieronder zie je een foto van de achterkant van de dop.

De achterkant van de dop is versierd met diezelfde blauwe strik met daarop een blauwe pump, een witte kat en een gouden kersenbedeltje. De hals is versierd met een hart.

Dit parfum is jong, modern, elegant, vrouwelijk en heeft een pittig karakter. Dit parfum straalt levensvreugde en humor uit.

Voor de reclamecampagne van dit parfum werden 40 verschillende modellen gevraagd. Marc Jacobs wil hiermee zeggen dat we allemaal perfect zijn precies zoals we zijn met al onze bijzonderheden. We zijn allemaal uniek. Hieronder zie je twee modellen in de reclameadvertentie voor dit parfum.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: rabarber en narcis

Hartnoot: amandelmelk

Basisnoten: cederhout en cashmeran

Anjana

Populaire posts van deze blog