Vera Wang Princess

Vandaag ga ik het hebben over Princess van de Amerikaanse ontwerpster Vera Wang. Zij is vooral bekend voor het ontwerpen van bruidsjurken. Hieronder zie je één van haar bruidsjurken.


Haar parfum Princess is een eau de toilette en kwam uit in 2006. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos lichtroze met een groot paars hart op. Het hart is omringd door zwarte lijnen in de vorm van een hart die het paarse hart omkaderen. Het hart draagt een gouden kroontje. Dit paarse hart en het kroontje zien we terug in de flacon. De flacon is hartvormig en laat een paars parfum zien. De dop is een gouden kroontje. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Het gouden kroontje is versierd met paarse steentjes om het een luxueuze uitstraling te geven. Als ware het een echt prinsessenkroontje.

Princess nodigt jou uit om magie en mystiek in jouw leven toe te laten. Dit parfum is jeugdig en licht. Diegene die dit draagt voelt zich onmiddellijk bijzonder.

Door de jaren heen zijn er verschillende modellen geweest voor dit parfum. Hieronder vind je één van de laatste modellen voor dit parfum. Hieronder zie je het Russische model Kristina Romanova in een reclamefoto voor het parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: waterlelie, abrikoos, appel en mandarijn

Hartnoten: pure chocolade, guave, tiaré Tahiti, tuberoos

Basisnoten: vanille, amber en houtachtige noten

Anjana

Populaire posts van deze blog