Cartier Carat

Vandaag ga ik het hebben over Carat van het Franse juwelenhuis Cartier. Carat is een eau de parfum en kwam uit in 2018. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos blauwgrijs met een zilvergrijs vierkant. Dit vierkant heeft verschillende stralen omdat het parfum blinkt als een diamant. In het vierkant staat in het rood de naam Cartier en de naam van het parfum, Carat.

De flacon is gemaakt van kristalglas en gebaseerd op een rechthoek. Deze rechthoek is voorzien van diepe groeven. De hals is goudkleurig mat en in het midden op een dikke ring is Cartier gegraveerd. De dop is een plastic vierkantje. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


De flacon is een echt kunstwerk. Dit is duidelijk zichtbaar als je de Cartier Carat flacon in het licht plaatst en kijkt hoe het het licht op vele manieren breekt, net als een diamant.

Carat glanst en schittert als een diamant. Het is een fris en levendig parfum. Dit parfum straalt energie uit en is tijdloos. Deze geur is van hoge kwaliteit en ontzettend luxueus.

Dit parfum is ook verkrijgbaar als reisformaat van 15ml met een handig hoesje om je mini-spray mee te nemen in je handtas. Hieronder zie je een foto van allebei.


Het gezicht van dit parfum is het Zuid-Afrikaanse model Janke Du Toit. Hieronder zie je haar in een reclamefoto voor het parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: peer, bergamot en groene noten

Hartnoten: viooltje, lelie, hyacint, ylang-ylang, kamperfoelie, narcis en tulp

Basisnoten: mimosa en witte muskus

Anjana

Populaire posts van deze blog