Givenchy Irresistible

Als laatste parfum in mijn maand van zelfvertrouwen ga ik het hebben over Irresistible van het Franse modehuis Givenchy. Dit is een moderne interpretatie van Very Irrésistible. Van deze nieuwe versie bespreek ik vandaag de eau de toilette. Deze kwam uit in 2021. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het parfum komt.


Zoals je kan zien, is de doos zachtroze omrand met een wit kader. Op de doos staat een wit langwerpig kader met in hetzelfde zachtroze de naam van het parfum, Irresistible, en de naam van het modehuis, Givenchy. Dit zie je terug op de flacon. Deze is vierkantig met een dubbele bodem. Het gedeelte dat het roze parfum laat zien, is opgedeeld in vier vierkanten die ieder een speciale vorm hebben. De dop is roségoud met een zachtroze lederen lint. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Irresistible is een levendige geur. Een geur voor een onweerstaanbare vrouw. Het is een fris en stralend parfum dat jouw een gevoel van vrijheid geeft. Het nodigt je uit om dansend door het leven te gaan. Ontspan je en laat je gaan. Geniet van elk moment en wees volledig jezelf. Ervaar een moment van puur geluk iedere keer dat je dit parfum draagt.

Het gezicht van dit parfum is het Britse model Fran Summers. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: rozenwater en cassis

Hartnoten: Damascena roos en iris

Basisnoten: witte muskus en cederhout uit Virginia

Anjana

Populaire posts van deze blog