Sarah Jessica Parker Lovely

Aan het begin van ieder jaar maken mensen goede voornemens voor het nieuwe jaar. Een goed voornemen voor 2022 is jezelf graag zien. Veel vrouwen houden niet van zichzelf. Misschien kan ik hen daarbij helpen door deze maand te bloggen over een aantal parfums met toepasselijke namen. Namen die samen met het bijhorende parfum helpen om je zelfvertrouwen een boost te geven.

Voor het eerste parfum van deze maand vol zelfvertrouwen ga ik mijn eerste celebrityparfum bespreken. Dat is een parfum van een beroemdheid. Vandaag is dat Lovely van de Amerikaanse actrice Sarah Jessica Parker. Beter bekend als Carrie Bradshaw uit de Amerikaanse tv-serie Sex and the city. Zij is het brein achter Lovely. Dit is een eau de parfum en kwam uit in 2005. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos grijs met een roze ondertoon. Bovenaan de doos zie je een lichtgrijze rechthoek met goud omrand. In het goud staat de naam van het parfum, Lovely, en de naam van de beroemdheid, Sarah, Jessica Parker. Dit zachtgrijs en het goud komen terug in de flacon. Die is ovaal met in het midden de naam van het parfum en de naam van de beroemdheid. De hals heeft een grijs geribbelde ring die boven en onder met goud is omrand. De dop is mooi rond en ook geribbeld. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.

Dit parfum is sexy en pure klasse. Sarah Jessica Parker wilde met dit parfum haar moeder eren. Zij ziet dit parfum als kunst. Lovely is poederachtig en discreet. Het is een intiem parfum. Dit parfum is elegant en klassiek maar ook modern en charmant. Het is een parfum voor iedere leeftijd en voor iedere gelegenheid.

Dit parfum is ook verkrijgbaar als een rollerbal van 10 ml. Handig om mee te nemen in je handtas. Hieronder zie je een foto van deze rollerbal.


Het gezicht van dit parfum is Sarah Jessica Parker zelf. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: martinicocktail, lavendel, bergamot, mandarijn en Palissander- en rozenhout

Hartnoten: patchoeli, orchidee en narcis

Basisnoten: muskus, houtachtige noten, cederhout en amber

Anjana

Populaire posts van deze blog