100BON Davana & Vanille bourbon

Omdat de klimaattop COP26 in Glasgow bezig is waar het onderwerp het klimaat en duurzaamheid is, ga ik vandaag het duurzame Franse merk 100BON bespreken. Voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzame parfums op natuurlijke wijze worden gemaakt met zo min mogelijk impact op onze planeet bespreek ik vandaag een heerlijk herfstparfum, perfect om te dragen met het koude weer buiten. Ik ga vandaag Davana & Vanille bourbon bespreken. Dit is een eau de parfum en kwam uit in 2017. Hieronder zie je een foto van de flacon met de doos waarin het parfum komt.


Hun parfum komt in flessen zoals ze zelf zeggen en niet in flacons. Op de fles kleeft een sticker met de naam van het merk, 100BON, en de naam van het parfum, Davana & Vanille bourbon met daaronder uitleg dat het volledig in Frankrijk is gemaakt en 100% biologisch is. Diezelfde sticker zie je ook terug op de eenvoudige kartonnen doos. Hun parfums worden volledig in Grasse gemaakt van essentiële oliën met respect voor de natuur. Hun parfums zijn volledig cruelty free en veganistisch dus zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. Op hun website, https://www.100bon.com/wp-content/uploads/2021/01/Liste-interdite-2021-FR.pdf, vind je een lijst van alles wat je niet terug vindt in hun parfums waaronder parabenen en sulfaten.

Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Alle parfums van 100BON zijn uniseks en hervulbaar. Je draait de dop van de flacon. Daarna draai je ook de spray van de flacon en vul je deze met de fles die je kan kopen als deze flacon leeg is. Hieronder zie je een foto van deze fles.


Het pipetje zet je op de parfumfles en zo hervul je jouw flacon. Je kan jouw flacon ook opnieuw laten vullen in één van hun verkooppunten of in hun winkel in het Franse Lyon. Naast deze fysieke winkel zijn er wereldwijd nog tal van andere winkels waar 100BON wordt verkocht.

100BON gebruikt geen modellen of marketingstrategieën. Zij zijn groot geworden door mond-tot-mond reclame.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: lychee, pruim en mandarijn

Hartnoten: patchoeli, sambac jasmijn en roos uit Grasse

Basisnoten: vanille en cederhout

Anjana

Populaire posts van deze blog