Proenza Schouler Arizona

Vandaag ga ik het hebben over Arizona van het Amerikaanse modehuis Proenza Schouler. Het modehuis is gevestigd in New York. Arizona is het allereerste parfum van Proenza Schouler en is een eau de parfum. Arizona kwam uit in 2018. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

 
Zoals je kan zien, zijn de doos en de flacon nogal speciaal. De doos heeft verschillende kleuren. Het begint met een kleine rand zilvergoud maar dan een groter wit vlak. In dit wit vlak staat de naam van het parfum, Arizona, en de naam van de ontwerpers, Proenza Schouler. Dan zie je nog een klein roze vlak en daaronder een zwart vlak met eau de parfum. De flacon is al net zo speciaal. Hier staat ook de naam van het parfum en de naam van de ontwerpers. De naam van het parfum verwijst naar de woestijn in de staat Arizona in Amerika. Het gevoel dat de flacon je moet geven, is dat je naar een rotsformatie in Arizona aan het kijken bent. Hieronder zie je een voorbeeld van de woestijn in Arizona.

 
Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.

 
De flacon stelt een ravijn voor dat mooi verlicht wordt door zonsondergang. Een glanzende rotsformatie zie je in deze flacon dat hierdoor een asymmetrisch kunststuk wordt.

Arizona is een avontuur, mooi en mysterieus.

Het gezicht voor dit parfum is het Italiaanse model Vittoria Ceretti. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: mandarijn, sinaasappel en bergamot

Hartnoten: cactusbloem, zonnenoten, aardbei, oranjebloesem, roos en jasmijn

Basisnoten: orris, kasjmier, muskus en vanille

Anjana

Populaire posts van deze blog