Jean Paul Gauthier Scandal à Paris

Vandaag ga ik het hebben over Scandal à Paris van de Franse modeontwerper Jean Paul Gauthier. Scandal à Paris is een eau de toilette en kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

Zoals je kan zien, zijn zowel de doos als de flacon speciaal. De doos van het parfum is een blikken doos met oudroze velours rond. In het midden staat in glanzend rode drukletters de naam van het parfum,Scandal, met daaronder de naam van de ontwerper, Jean Paul Gaultier, en daaronder de andere helft van de naam van het parfum, à Paris. Scandal vind je ook terug vooraan op de flacon. Deze is net als de voorgaande Scandal parfums een glazen stolp met een dikke bodem. De dop is zilverkleurig en heeft een paar vrouwenbenen met naaldhakken. Dit is toch speciaal? Geen enkel ander parfum heeft zo’n dop. Dit is de 50 ml eau de toilette. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen de flacon. De flacon die je hieronder ziet is de 30 ml eau de toilette. Hier is de dop anders.


Hier heeft de dop de vorm van een kurk. De benen hanger hier aan de zijkant aan een slotje.

Wat je ook ziet aan de flacon van parfum is dat de flacon dunner is dan zijn voorgangers. Bedoeld om de flacon vrouwelijker te maken.

Dit parfum is wars van clichés. Het is vrouwelijk en krachtig en laat een verslavend geurspoor achter. Het doet je sexy en zelfzeker voelen. Welke vrouw kan nu niet een extra portie zelfvertrouwen gebruiken?

Het gezicht voor dit parfum is het Russische model Irina Shayk. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoot: peer

Hartnoot: jasmijn

Basisnoot: honing

Anjana

Populaire posts van deze blog