Cartier La Panthère

Vandaag ga ik het hebben over La Panthère van het Franse juwelenhuis Cartier. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2014. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos zacht metallic goud met in een wit vierkant de naam van het parfum, La Panthère, en de naam van het huis, Cartier. Het witte vierkant bestaat uit de vlekken die zo kenmerkend zijn voor een luipaard.

Het goud van de doos zie je ook terug bovenaan de flacon en in de spray. De flacon zelf heeft een rechthoekig design waarop je het gezicht van een luipaard ziet. Dit maakt deze luxueuze flacon tot een waar meesterwerk. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon. Dan zie je het gezicht van de luipaard beter.

Dit parfum is voor de vrouw die net als een luipaard wild, sterk, onafhankelijk, ontembaar en tegelijkertijd gracieus, soepel en zacht is.

Het gezicht voor dit parfum is Amerikaans model Erin Wasson. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: gedroogd fruit, aardbei, anijs, rabarber en bergamot

Hartnoten: gardenia, roos, ylang-ylang, oranjebloesem en peer

Basisnoten: eikenmos, muskus, leer en patchoeli

Anjana

Populaire posts van deze blog