Twilly d’Hermès eau poivrée

Vandaag ga ik het hebben over een parfum uit de Twilly parfumlijn van het Franse modehuis Hermès. Ik ga het hebben over de eau poivrée. Dit is een eau de parfum en kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

Zoals je ziet, zijn zowel de doos als de flacon nogal speciaal. De doos heeft de print van een Hermès twilly. In het middel staat in een witte cirkel de naam van het parfum, Twilly d’Hermès eau poivrée. Bovenaan de doos staat dat het een eau de parfum is en onderaan staat de naam van het modehuis, Hermès. De flacon heeft dezelfde cirkel als de doos met de naam van het parfum maar heeft ook een paar speciale attributen. Zo is de dop van de flacon een Britse bolhoed. Om de nek is een twilly gebonden vandaar de naam van het parfum. De flacon zelf is een robuuste vierkant. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.

Als je nog niet weet wat een twilly is dan kan je hieronder een foto zien van zo’n twilly. Een twilly is een zijden Hermèssjaal.

Zo’n Hermèstwilly heeft altijd een leuke print. Alsook de twilly aan het parfum. Iedere lintje is anders en uniek. Als je niet weet wat je hiermee kunt doen dan kan je op de foto hieronder inspiratie vinden.

Hieronder zie je de reclameadvertentie voor het parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoot: roze peper

Hartnoot: roos

Basisnoot: patchoeli

Anjana

Populaire posts van deze blog