My Burberry Blush

Vandaag ga ik het hebben over My Burberry Blush van Burberry. Dit is een flanker van My Burberry. Hierover kan je een blogpost vinden op mijn blog.

My Burberry Blush is ook een eau de parfum. Deze kwam uit in 2017. Hieronder vind je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien is de doos deze keer lichtroze. In het midden staat de naam van het parfum met daaronder een gouden strik. De flacon is staat deze keer in het teken van blushroze. Het parfum heeft deze keer een roze kleur. Daarboven zie je de welbekende strik van My Burberry die deze keer lichtroze is. De dop is opnieuw gemaakt als een knoop van een Burberrytrenchcoat. Alleen is deze keer de dop lichtroze. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


My Burberry Blush is ook verkrijgbaar als rollerbalparfum. Hieronder zie je een foto van de rollerbal.


Handig om mee te nemen in je handtas om je door te dag bij te sprayen moest dit nodig zijn. Zoals je kan zien is ook hier het doosje lichtroze met in het midden de naam van het parfum. De rollerbal heeft in het midden ook de naam van het parfum en een gouden dop. Mooi en elegant.

Het gezicht van dit parfum is de Britse actrice Lily James, bekend van Downton Abbey. Hieronder zie je een reclamefoto van haar voor het parfum.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: granaatappel en citroen

Hartnoten: groene appel, rozenblaadjes en geranium

Basisnoten: wisteria of blauwe regen en jasmijn

Anjana

Populaire posts van deze blog