Hugo Boss Alive

Vandaag ga ik het hebben over het nieuwste parfum van Hugo Boss, Alive. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in februari 2020. Juist voordat de lente begon. Vandaag is het volop lente. De perfecte geur om nu te dragen. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, heeft de doos een rozige kleur met een gouden rand aan de zijkant. Op de doos staat in grote drukletters de naam van het parfum, Alive. De flacon heeft ook diezelfde letters. De flacon is rechthoekig met een zilvergouden dop. Hieronder zie je opnieuw een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.

Alive staat voor leven in het moment. Het parfum moedigt je aan om plezier te hebben in het hier en nu en om vol zelfvertrouwen in het leven te staan. De vrouw die dit draagt, bewandelt haar eigen pad. Zij bepaalt zelf wat haar gelukkig maakt.

Voor dit parfum werd er niet één model gevraagd. Er werden er vier gevraagd. Hieronder zie je een foto van de vier modellen voor dit parfum.


Van rechtsboven te beginnen, met de klok mee, zie je de Amerikaanse actrice en voormalig model Laura Harrier, de Chinees-Amerikaanse actrice Chloe Bennet, dan de Braziliaanse actrice Bruna Marquezine en als laatste de Amerikaanse actrice Emma Roberts.

Hieronder zie je een foto van één van de parfumnoten.


Chinees cederhout stelt zowel de sterke als de zachte kant van een vrouw voor.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: vanille uit Madagaskar, pruim, appel, kaneel en zwarte bessen

Hartnoten: Arabische jasmijn en tijm

Basisnoten: Chinese cederessence, sandelhout, olijfboom en goudhout van Alaska

Anjana

Populaire posts van deze blog