Repetto eau de parfum

Vandaag ga ik het hebben over het tweede parfum van het Franse modehuis Repetto. Ontstaan in 1947 zijn zij een grote naam in de balletwereld. Zij maken nl. spitzen of balletschoenen. Tegenwoordig maakt het huis ook kleding en parfums. O.a. Repetto eau de parfum. Dit parfum kwam uit in juni 2014. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


De doos is volledig zwart op een lichtroze lint na met de r van het modehuis Repetto. Diezelfde r zien we terug om de nek van de flacon. Een gouden r hangt aan een lichtroze satijnen lint dat om de nek van de flacon is gevlochten net als een ballerina het lint van haar spitzen om haar enkels vlecht. Het glas is mat of bevroren en heeft net als het satijnen lint een lichtroze kleur. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


De flacon straalt tijdloze elegantie uit. De r met het satijnen lint zijn een kwaliteitsteken van het huis. Als je dit lint ziet aan zo’n flacon dan weet je dat het echt een parfum van het huis van Repetto is.

Het gezicht voor dit parfum is de Franse prima ballerina Dorothée Gilbert. Hieronder zie je de reclamefoto van haar voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: pruim en kersenbloesem

Hartnoten: roos en oranjebloesem

Basisnoten: patchoeli, vanille en amber

Anjana

Populaire posts van deze blog