Dolce & Gabbana Dolce

Vandaag ga ik het hebben over Dolce van Dolce & Gabbana. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2014. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


De doos is crèmekleurig met onderaan een zwarte strik zoals die werd gedragen bij de mannenkostuums die Dolce & Gabbana maakten in het begin van hun carrière. Daarboven in het handschrift van Domenico Dolce’s vader de naam van het parfum, Dolce.

Diezelfde Dolce en zwarte strik zien we ook terug op de flacon. De dop heeft de vorm van een witte bloem. Witte bloemen zijn de belangrijkste parfumnoten in dit parfum. Deze specifieke witte kleur is dezelfde kleur van marsepein dat je vind op Sicilië, waar het ontwerpersduo Dolce & Gabbana vandaan komt.

Hieronder vind de nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Dit parfum is vrouwelijk en fruitig. Het belichaamt een emotionele en persoonlijke reis door het leven. Het ontwerp van de flacon is zo simpel om de tijdloze elegantie van de flacon te benadrukken.

Het model van dit parfum is de Canadese Kate King. Hieronder zie je een foto van haar in een reclamefoto voor het parfum.

Hieronder zie je een foto van een amaryllis. Een van de parfumnoten in het parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: neroli en papayabloem

Hartnoten: waterlelie, narcis en amaryllis uit Zuid-Afrika

Basisnoten: muskus en cashmeran

Anjana

Populaire posts van deze blog