Coco Mademoiselle Chanel

Vandaag ga ik het hebben over één van de beroemdste parfums van het voorbije decennium. Ik ga het vandaag hebben over Coco Mademoiselle van Chanel. Dit parfum kwam uit in 2001 en is één van de bestsellers van Chanel. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien is de doos wit met twee gouden randen. Eén bovenaan en één onderaan de doos. Die gouden randen komen terug in de nek van de flacon. Die is ook goud met eromheen een wit bandje met het logo van logo van Chanel. De flacon zelf in doorzichtig en laat een lichtroze vloeistof zien. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Is het niet prachtig? Minimalistisch en toch met die Franse elegantie. Een tijdloos parfum.

Voor dit parfum zijn er in al die tijd maar twee modellen geweest. Het eerste gezicht van dit parfum was het Britse model Kate Moss. Zij was het model van dit parfum van de release in 2001 tot 2006. Hieronder zie je een foto van haar in de toenmalige reclamecampagne.


Vanaf 2006 tot nu is de Britse actrice Keira Knightley het model van dit parfum. Hieronder zie je een reclamefoto van haar zoals die in tijdschriften verschijnt.

Het parfum is ook verkrijgbaar in reisformaat. Handig om mee te nemen in je handtas als je je gedurende dag opnieuw wil parfumeren.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: sinaasappel, mandarijn, bergamot en oranjebloesem

Hartnoten: Turkse roos, jasmijn, mimosa en ylang-ylang

Basisnoten: patchoeli, witte muskus, vanille, vetiver, tonkaboon en gompastinaak 

Anjana

 





Populaire posts van deze blog