Mon Paris Yves Saint Laurent

Vandaag ga ik het hebben over mon Paris van YSL Beauté. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2016. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

De doos is zwart met roze. De flacon is doorzichtig en laat een roze vloeistof zien. De nek van de flacon is versierd met een lavallière. Dit is eigenlijk een strik op een damesblouse. Hieronder zie je een afbeelding van een lavallière.


We spreken dus van de strik om de hals van de blouse. Dit hangt ook rond de nek van de flacon. Hieronder zie je een afbeelding van alleen de flacon. Dan zie je de lavallière beter. Iedere flanker van dit parfum heeft overigens zijn eigen lavallière.

Het parfum is een liefdesode aan de stad Parijs. Net als de stad betovert het parfum je en nodigt het je uit om in alle vrijheid jezelf intens lief te hebben.

Het gezicht van dit parfum is Canadees model Crista Cober en Frans acteur Jérémie Laheurte. Hieronder zie je een reclamefoto van hen zoals die in tijdschriften verscheen.


De reclamefoto’s en de tv-reclame zijn allemaal in Parijs geschoten. Vandaar de naam van het parfum. Het is echt de bedoeling van dit parfum dat je verliefd wordt op de stad.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: aardbei, framboos, peer, sinaasappel, mandarijn, bergamot van Calabrië en calone

Hartnoten: pioenroos, Arabische jasmijn, Chinese jasmijn, doornappel en oranjebloesem

Basisnoten: Indonesisch patchoeliblad, patchoeli, witte muskus, vanille, ambroxan, mos en cederhout

Anjana

Populaire posts van deze blog