Lady Million Paco Rabanne

Vandaag ga ik het hebben over Lady Million van Paco Rabanne. Dit is een eau de parfum. Dit parfum kwam uit in 2010. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien heeft de doos een gouden kleur. De flacon is half van plastic goud en half glas. Het glas laat een goudgele vloeistof zien. Hieronder zie opnieuw een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Op het plaatje waarop je drukt om het parfum te verspreiden staat de naam van het parfum. De vorm van de flacon stelt een gouden diamant voor. Dit parfum is bedoeld voor een vrouw die eruitziet alsof ze ontzettend rijk is. Een vrouw die dit parfum draagt domineert en overheerst. Wanneer zij dit parfum draagt is zij heel sensueel want dit parfum straat luxe en rijkdom uit.

Het parfum bestaat ondertussen tien jaar en in die tien jaar zijn er al verschillende modellen het model van dit parfum geweest. Eén van die modellen was Amerikaans model Dree Hemingway. Hieronder zie je een foto van haar in een reclameadvertentie voor het parfum.


Dree Heminway is de achterkleindochter van de beroemde Amerikaanse schrijver Ernest Hemingway. Hieronder zie je een foto van een van de laatste modellen voor dit parfum.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: framboos, neroli en Amalfi citroen

Hartnoten: jasmijn, Afrikaanse oranjebloesem en gardenia

Basisnoten: witte honing, patchoeli en amber

Anjana

 

Populaire posts van deze blog