Gucci Guilty

Vandaag ga ik het hebben over Gucci Guilty. Ik ga het hebben over de eau de toilette voor vrouwen. Er is ook een mannelijke versie van dit parfum maar daar ga ik het niet over hebben. Deze kwam uit in 2010. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je ziet is de flacon goudkleurig met twee g’s in gegraveerd. Deze staan voor de naam van het parfum, Gucci Guilty. Hieronder zie je nog een foto van het parfum met alleen de flacon.

Het parfum is ontworpen voor stoere vrouwen die zichzelf durven zijn en genieten van het leven.

Het gezicht van dit parfum was de Amerikaanse actrice Evan Rachel Wood. Hieronder zie je een foto van haar in een reclameadvertentie van toen.

Zoals je ziet is het parfum wel degelijk bedoeld voor vrouwen die niet bang zijn om hun zelfvertrouwen te tonen. Het parfum is een bloemig oriëntaals parfum.

Het parfum is ook verkrijgbaar in reisformaat. Handig om mee te nemen in je handtas. Hieronder zie je een foto van het reisformaat.

Rechts zie je parfum in reisformaat. Zo’n flaconnetje moet je in het plastic buisje stoppen en dan heb je het parfum in handig handtasformaat.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: roze peper, mandarijn en bergamot

Hartnoten: sering, perzik, geranium, jasmijn en zwarte bes

Basisnoten: patchoeli, amber, witte muskus en vanille

Anjana

 

Populaire posts van deze blog