Givenchy L’interdit

L’interdit is een eau de parfum dat in 1957 is ontstaan. Hubert de Givenchy creëerde dit parfum voor de Amerikaanse actrice Audrey Hepburn. De flacon zag er toen zo uit.


In de jaren ’90 is de productie hiervan gestopt. Maar sinds 2018 bestaat er een nieuwe versie van. Hieronder zie je een afbeelding van de flacon met de doos waarin het parfum komt. Voor het ontwerp van deze flacon heeft men de originele flacon als uitgangsbasis genomen.

Voor de nieuwe reclamecampagne vroeg Givenchy Amerikaans actrice Rooney Mara. Hieronder zie je een foto van haar in de bijhorende reclameadvertentie.


De naam l’interdit zou gebaseerd zijn op iets dat Audrey Hepburn zei toen Hubert de Givenchy vroeg of hij zijn creatie aan het publiek mocht verkopen. De actrice zou gezegd hebben: “C’est l’interdit.”. Het is verboden wil dit zeggen. Zo zou de naam van dit parfum zijn ontstaan.

Met de feestdagen in aantocht vind je hieronder een foto van een cadeaubox van dit parfum. De vier G’s verwijzen naar het logo van Givenchy. Deze cadeaubox bevat een 50 ml parfum en een reisformaat van het parfum. Is je interesse gewekt en wil je het cadeau doen aan jezelf of iemand anders dan weet je hoe een cadeaubox van dit parfum er uitziet.


Het parfum is bloemig-houtachtig. Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: peer en bergamot

Hartnoten: tuberoos, oranjebloesem en sambac jasmijn

Basisnoten: patchoeli, vanille, ambroxan en vetiver

Anjana

Populaire posts van deze blog