Dior Poison Girl

Vandaag ga ik het hebben over Poison Girl van Dior. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2016. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


De flacon heeft dezelfde vorm als de originele Poison. Alleen is de flacon nu doorzichtig en van glas. Deze glazen flacon laat een donkerroze vloeistof zien. De dop is glanzend zwart. Hieronder zie je een foto van alleen de flacon.


Het doel van de nieuwe flacon en parfum is een jonger publiek aan te spreken. Dit doen ze door een geheel nieuwe Poison te maken die anders en frisser is dan de originele Poison. Dit nieuwe parfum is een oriëntaals bloemig parfum voor jonge rebelse vrouwen die zichzelf feminist noemen.

Het gezicht van dit parfum is Frans-Amerikaans model en actrice Camille Row. Hieronder zie je een foto van haar van de reclamecampagne zoals die in alle tijdschriften verscheen.


Met de feestdagen in aantocht vind je hieronder een foto van een cadeaubox van dit parfum. Deze cadeaubox bevat het parfum en twee nagellakken. Is je interesse gewekt en wil je het cadeau doen aan jezelf of iemand anders dan weet je hoe een cadeaubox van dit parfum er uitziet.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: bittere sinaasappel en citroen

Hartnoten: Damask roos, Grasse roos en oranjebloesem

Basisnoten: vanille, amandel, tonkaboon, tolubalsem, sandelhout, heliotroop en cashmeran

Anjana

 

Populaire posts van deze blog