Oscar de la Renta Bella essence

Vandaag ga ik het hebben over Bella essence van Oscar de la Renta. Oscar de la Renta was een modeontwerper, geboren op de Dominicaanse Republiek en was woonachtig in de Verenigde Staten. Hij woonde er tot aan zijn dood in 2014. Hij was vooral bekend om zijn glamoureuze jurken. Zoals deze hieronder.

 Ik las over Bella essence van Oscar de la Renta in de Nederlandse Grazia. Ik vond de flacon zo mooi dat ik er een blogpost over wou schrijven. Hieronder zie je de flacon met de doos waarin het komt.

Hieronder zie je een foto van de flacon alleen. Zoals je kan zien is deze volledig in goud en volledig bedekt met bloemen. Dit parfum kwam dit jaar nog uit.

Hieronder zie je een afbeelding van de doos. Deze is ook volledig bedekt met bloemen. Wat je niet ziet op de andere foto van de doos is dat de doos metalliek goud is. Dat zie je hieronder beter.

Het model voor dit parfum is Zhanna Brass. Hieronder zie je een foto van haar in de advertentie voor dit parfum.


De haag van witte bloemen verwijst naar de parfumnoten. Dit parfum belichaamt een tuin met mooie bloemen waar het zonlicht op schijnt.

Met het eindejaar vind je hieronder een foto van een cadeaubox van dit parfum. Deze cadeaubox bevat het parfum, een body lotion en het parfum in reisformaat. Is je interesse gewekt en wil je het cadeau doen aan jezelf of iemand anders dan weet je hoe een cadeaubox van dit parfum er uitziet.



Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: framboos, rode bes en pompelmoes

Hartnoten: vanille, roos en jasmijn

Basisnoten: ambroxan, muskus en patchoeli

Anjana

 

Populaire posts van deze blog