Viktor & Rolf Flowerbomb

Vandaag ga ik het hebben over Flowerbomb van Viktor & Rolf. Dit is een eau de parfum. Dit parfum bestaat sinds 2005. Viktor en Rolf is een Nederlands ontwerpersduo dat hun atelier in Amsterdam heeft. Hieronder zie je een foto van Viktor & Rolf.

De reden waarom ik een foto toevoeg van dit ontwerpersduo is dat deze ontwerpers één van de weinigen zijn die geregeld interviews geeft. Als je hen dan tegenkomt in een tijdschrift dan herken je hen vanaf vandaag.

Flowerbomb is zoals de naam al doet vermoeden een explosie van bloemen. Als je dit parfum sprayt, ruik je een welriekend bloemenboeket. Dit parfum is een echte binnenkomer. Als je dit op hebt, ruikt iedereen in de kamer jou. Ook diegenen die niet dichtbij staan. Spray dus niet te royaal. Één of twee sprays is meer dan voldoende. Hieronder zie je een foto van de flacon met de doos waarin het parfum komt.

Zoals je kan zien, heeft de flacon de vorm van een granaat. Dat zwart dingetje aan de hals is zogezegd het ontstekingsmechanisme. In feite is het niet meer dan het logo van Viktor & Rolf in was zoals men in de middeleeuwen een envelop sloot. Datzelfde logo zie je terug op de doos die lichtroze is. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen de flacon.

Het parfum en de flacon verwijzen naar een bloemenexplosie of zoals de naam Flowerbomb zegt, een bloemenbom.

Hieronder zie je een foto van de reclameadvertentie zoals die in tijdschriften verscheen.

Nog hieronder zie je een foto van Flowerbomb in een boeket van rozen, fresia en oranjebloesem.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: thee, bergamot en osmanthus

Hartnoten: orchidee, jasmijn, roos, fresia en Afrikaanse oranjebloesem

Basisnoten: patchoeli en muskus

Anjana

Populaire posts van deze blog