Cacharel Yes I Am

Vandaag ga ik het hebben over Yes I Am van Cacharel. Enkele weken geleden heb ik het parfum Amor Amor van Cacharel gereviewd. Vandaag is Yes I Am aan de beurt. Dit parfum werd uitgebracht in 2018. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het parfum komt.


Zoals je kan zien is de doos zwart met in rode letters de naam van het parfum. De flacon heeft een ombre-effect want het is licht vanonder en het wordt donkerder naar de top toe die uiteindelijk een rode lippenstift laat zien. Jawel iedereen, dit is een parfum in de vorm van een lippenstift! Hoe origineel! Een rode lippenstift dan ook nog! Hoe sexy! Dat is ook de bedoeling van dit parfum. Dit parfum viert vrouwelijkheid en sensualiteit. Het wil de schoonheid en vrijheid van vrouwen vieren.

Hieronder zie een foto van de promotiecampagne.


Hieronder zie je een foto van het model voor deze campagne. Dat is actrice en zangeres Izzy Bizu.


Als je op YouTube de reclame zoekt, hoor je een liedje spelen tijdens het kijken. Dat liedje zingt zij. Het heet White Tiger. Hieronder vind je een link naar de clip van het liedje.

https://www.youtube.com/watch?v=F5euHCEJTrM

Met de feestdagen in aantocht vind je hieronder twee foto’s van cadeauboxen van dit parfum. Is je interesse gewekt en wil je het cadeau doen aan jezelf of iemand anders dan weet je hoe de cadeaubox er uitziet.

De eerste foto is letterlijk een cadeaubox met het parfum en een bijhorende bodylotion. De tweede foto is een cadeaubox in de vorm van een rode mond. Deze komt ook met het parfum en een bijhorende bodylotion.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: framboos, mandarijn, citroen en bergamot

Hartnoten: gardenia, gemberbloem, amber, jasmijn, roos en oranjebloesem

Basisnoten: melk, karamel, vanille, kardemom, zoethout, tonkaboon, sandelhout, benzoë en amberhout

Anjana

 

Populaire posts van deze blog