YSL Black Opium

Vandaag ga ik hebben over Black Opium Van Yves Saint Laurent. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2014. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien glitteren de initialen op de doos van het parfum. Net als de flacon glitteren ze in het zwart. De zwart glinsterende flacon belichaamt de glamoureuze rock n roll die het modehuis in gedachte had bij deze creatie.

Het gezicht voor dit parfum was Schots model Edie Campbell. Hieronder zie je een foto van de reclamecampagne die is geschoten door Daniel Wolfe.


Sinds een tijdje is ze vervangen door de Amerikaanse actrice en zangeres Zoë Kravitz. Dochter van Amerikaanse rockzanger Lenny Kravitz. Hieronder zie je een foto van Zoë als model voor Black Opium.


Naast een flacon van 30 of 50 ml is het ook verkrijgbaar in een handig reisformaat van 10 ml als je graag tussendoor even bij sprayt. Hieronder zie je een foto van het parfum in reisformaat.


Met de feestdagen in gedachten heb ik ook nog een foto van een cadeaubox toegevoegd. Is je interesse gewekt en wil je het cadeau doen aan jezelf of iemand anders dan weet je hoe een cadeaubox van dit parfum er uitziet.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: peer, roze peper en oranjebloesem

Hartnoten: koffie, jasmijn, bittere amandel en zoethout

Basisnoten: vanille, patchoeli, ceder- en kasjmierhout

Anjana

 

Populaire posts van deze blog