YSL Black Opium Floral Shock

Vandaag ga ik het hebben over mijn favoriete Black Opium parfum, Floral Shock. Dit is een eau de parfum. Deze kwam uit in 2017. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

Zoals je kan zien is deze flacon van glas terwijl de flacon van Black Opium van plastic is. Waar die flacon glinsterend zwart is, is deze flacon bijna doorzichtig. Het begint met grijze glitters bovenaan en langzaam verdwijnen deze glitters om een zachtroze vloeistof tevoorschijn te toveren.

Het gezicht voor dit parfum is opnieuw Schots model Edie Campbell. Zij is nog altijd het gezicht van dit parfum en van de bijhorende mascara die YSL Beauté tegelijkertijd heeft uitgebracht, nl. The Shock. Hieronder zie je een reclamefoto van haar met het parfum en de mascara.

Hieronder zie je opnieuw een foto van de mascara en het parfum.

Dit parfum is een frissere versie van Black Opium. Floral Shock is zoals de naam doet vermoeden bloemiger maar ook fruitiger.

Naast een flacon van 30 of 50 ml is het ook verkrijgbaar in een handig reisformaat van 10 ml als je graag tussendoor even bij sprayt. Hieronder zie je een foto van het parfum in reisformaat.

Met de feestdagen in gedachten heb ik ook nog een foto van een cadeaubox toegevoegd. Is je interesse gewekt en wil je het cadeau doen aan jezelf of iemand anders dan weet je hoe een cadeaubox van dit parfum er uitziet.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: peer, fresia, citroen en bergamot

Hartnoten: witte bloemen, gardenia, oranjebloesem en noten van de zon

Basisnoten: ijskoffie, witte muskus en amberhout

Anjana

 

Populaire posts van deze blog