Cacharel Yes I Am Fabulous

Vorige zondag deed ik een review over Yes I Am Pink First van Cacharel. Deze week ga ik het hebben over Yes I Am Fabulous van Cacharel. Dit is nog een flanker van Yes I Am. Yes I Am Fabulous is ook een eau de parfum maar het is veel lichter. Dit parfum werd uitgebracht begin van dit jaar in maart. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het parfum komt.

Zoals je kan zien is de doos paars met een zwarte voorzijde met deze keer in paarse letters de naam van het parfum. De flacon heeft opnieuw een ombre-effect maar deze keer is het paars vanonder en wordt het donkerpaars naar de top toe die uiteindelijk een paarse lippenstift laat zien. Opnieuw een parfum in de vorm van een lippenstift! Ik denk de laatste in de Yes I Am-lijn. Een paarse lippenstift deze keer. Heel gedurfd.

Hieronder zie een foto van de paarse top. Wat ik bij de voorgaande Yes I Am-parfums niet vermeldde, is dat er in de lippenstift een C staat. De C van Cacharel. Hieronder zie je het op de foto.

Voor dit parfum is actrice Shay Mitchell het model voor dit parfum. Hieronder zie je een foto van de reclamecampagne van haar voor Yes I Am Fabulous.

Met de feestdagen in aantocht vind je hieronder een foto van een cadeaubox van dit parfum. Deze cadeaubox heeft de vorm van een paarse mond. Het bevat het parfum en een bijhorende bodylotion. Is je interesse gewekt en wil je het cadeau doen aan jezelf of iemand anders dan weet je hoe de cadeaubox er uitziet.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: bramen

Hartnoten: heliotroop

Basisnoten: melk en hazelnoot

Anjana

Populaire posts van deze blog