Versace pour femme Dylan Turquoise

Vandaag ga ik het hebben over Dylan Turquoise van het Italiaanse modehuis Versace. Dylan Turquoise is een eau de toilette en kwam uit in 2020. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, zijn de doos en de flacon allebei turquoise gekleurd. Dit is een verwijzing naar de lucht op een mooie zomerdag. De gouden accenten op de doos en de gouden dop verwijzen naar het strand. Zoals je kan zien, heeft de flacon het logo van Versace. Dit is het hoofd van Medusa, de Romeinse godin met het slangenhaar die iedereen versteent wanneer die naar haar kijkt. Bovenop de goudzilveren rand van de flacon, staat Versace. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon. Dan zie je dit beter.


Nu zie je ook dat op de goudzilveren dop nog eens het Medusahoofd staat met daaronder de naam van het parfum.

Dylan Turquoise is een vrolijke geur met wat speelsheid. Dit parfum doet je zintuigen ontwaken en geeft je nieuwe energie.

Het gezicht van dit parfum is het Amerikaanse model Hailey Bieber. Hieronder zie je haar in de reclameadvertentie voor dit parfum.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: citroen, mandarijn en roze peper

Hartnoten: guave, fresia, cassis en jasmijn

Basisnoten: clearwood, muskus en cederhout

Anjana

Populaire posts van deze blog