Bulgari Omnia Pink Sapphire

Vandaag ga ik het hebben over Pink Sapphire van de Omniaparfums van het Italiaanse Juwelenmerk Bulgari. Al de Omniaparfums hebben dezelfde flacon maar een andere kleur. Dit Omniaparfum heeft een roze kleur. Dit is een eau de toilette en kwam uit in 2018. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien is de doos net als de flacon roze. De naam van het merk, Bulgari, zie in zilveren letters bovenaan de doos staan. Datzelfde zilver zie je ook terug op de flacon. In het midden staat een rood vierkant op de doos met de naam van het parfum, Omnia Pink Sapphire. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


De naam en de roze kleur komen van de roze saffier, een edelsteen uit Azië. Deze edelsteen staat symbool voor de jeugd en plezier in het leven. Dit parfum wil je helpen herinneren om al springend en dansend door het leven te gaan. Wees spontaan en durf te leven. Vandaar ook het ‘millennial’ roze. Roze is vrolijk en gedurfd. Het staat voor lieflijkheid en zachtheid.

Onder de reclameadvertentie leg ik het begrip ‘millennials’ uit.

Voor dit parfum werd niet op één model beroep gedaan maar op drie modellen. Hieronder zie je hen in de reclameadvertentie voor dit parfum. Van links naar rechts zie je de Australisch-Chinese filmmaker, fotograaf en schrijver Margaret Zhang. In het midden staat de Amerikaanse zangeres Madison Beer. Dan zie je de Amerikaanse vlogger Amanda Steele.


Als gezicht voor dit parfum werden deze drie millennials gevraagd. 'Millennials' is een benaming die over het algemeen wordt gebruikt voor de generatie mensen met een geboortejaar tussen 1980 en 2000. Ze worden ook wel generatie Y genoemd. Deze generatie heeft zich ontwikkeld in het nieuwe millennium en daarom worden mensen uit deze generatie ook wel millennials genoemd.

Hieronder zie je een foto van het parfum met enkele parfumnoten.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: pomelo, pompelmoes en roze peper

Hartnoten: plumeria, tiaré Tahiti, perzik en roos

Basisnoten: muskus, viooltje, vanille, houtnoten, sandelhout en orriswortel

Anjana

Populaire posts van deze blog