Trussardi My Name

Vandaag ga ik het hebben over het Italiaanse merk Trussardi. Dit merk bestaat sinds 1911. In 1960 ging het bedrijf internationaal zoals we het nu kennen met kleren en interieurartikelen. Trussardi maakt ook parfum en vandaag ga ik het hebben over My Name. Dit is een eau de parfum en kwam uit in 2013. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


De doos is beige met gouden accenten. Die gouden accenten zie je ook terug op de flacon. Op de doos staat in goud het logo en de naam van het merk. Daaronder staat de naam van het parfum.

Op de flacon staan de naam van het merk en de naam van het parfum in het zwart. De gouden accenten zie je in het logo van het merk dat je ook terugziet  op de flacon en aan de verstuiver. Die zit verstopt onder een ballonnetje zoals we dat nog kennen van vroeger. De eerste parfums hadden toen zo’n ballonnetje waarmee je de parfum kon verstuiven. Hier zit de verstuiver verstopt onder het ballonnetje dat een ovalen vorm heeft en een champagnekleur.

Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Het logo stelt een windhond voor. Voor diegenen die niet weten wat dat is, zie je hieronder een foto van zo’n hond. Als je van de foto naar het logo kijkt, herken je de snuit.


Hieronder zie je de reclameadvertentie voor dit parfum. Als gezicht van dit parfum werd gekozen voor de creatieve directeur en vierde generatie Trussardi Gaia Trussardi.


Dit parfum is geïnspireerd op de levensstijl van vrouwen in Milaan. My Name drukt de zoektocht uit van een vrouw naar haar identiteit en haar relatie met de wereld om haar heen.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: heliotroop en wit viooltje

Hartnoten: sering, muskus en Aronskelk

Basisnoten: vanille en amber

Anjana

Populaire posts van deze blog