Hermès Un jardin sur la lagune

Vandaag ga ik het hebben over Un jardin sur la lagune van het Franse modehuis Hermès. Dit is een eau de toilette en kwam uit in 2019. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

De naam Un jardin sur la lagune betekent een tuin op de laguna. Maar wat is nu een laguna? Een laguna is een ondiep meer aan de kust dat afgesneden is van de zee door een zandbank, een smalle landtong of iets dergelijks.

Op de doos zie je een tekening van een mooie tuin. Deze tuin staat in Venetië en behoorde toe aan een Engelse Lord. De huidige eigenaar gaf Christine Nagel toestemming om deze tuin te bezoeken en zo begon haar geurreis om een nieuw parfum voor Hermès te creëren.

De flacon heeft een ombre-effect. Het gaat van wit naar lichtoranje om te eindeigen in een bruine kleur die de kleur van een laguna voorstelt. De hals van de flacon is versierd met een goudzilveren ring. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Un jardin sur la lagune is jouw droomtuin. Het leeft in jou en je kan deze bezoeken wanneer je maar wil. Gewoon je ogen sluiten en deze droomtuin ontvouwt zich levendig voor je.

Voor dit parfum is er geen model gebruikt. De reclamefoto laat alleen het parfum zien, omringd door weelderig groen. Hieronder zie je de reclamefoto voor dit parfum.


Onder de naam van het parfum staat er in het Frans: Hij bloeit in de schaduw der dromen.

Een van de parfumnoten die gebruikt is in dit parfum is magnolia. Hieronder zie je een foto van deze bloem. Is het niet een prachtige bloem?

Hieronder vind je de parfumnoten. Dit parfum is niet opgebouwd zoals je normaal de parfumnoten ziet opgesomd. Hier vormt alles een geheel.

Parfumnoten: zeenoten, magnolia, houtnoten, lelie en pittosporeae

Anjana

Populaire posts van deze blog