Sisley Izia

Vandaag ga ik het hebben over Izia van het Franse huidverzorgings- en make-upmerk Sisley. Dit is een eau de parfum en kwam uit in 2017. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.


Zoals je kan zien, is de doos wit met gouden accenten. Een gouden streep op de zijkant van de doos. Vooraan een gouden kader met in het wit de naam van het parfum, Izia. Onderaan in goud de naam van het merk. Dat goud accent zien we ook terug in de flacon. Hierop staat in het goud de naam van het parfum en het parfum zelf heeft ook een gouden accent met de kleuren van een mooie zonsondergang. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.


Zoals je kan zien, is de dop ook heel speciaal. Echt een pronkstuk om tentoon te stellen. Een moderne en vrouwelijke compositie.

Izia is opgebouwd rond een roos. Sensueel, mysterieus en betoverend. Net als een romantische date. Deze roos groeit maar één keer per jaar op het einde van mei in de Loirevallei.

Hieronder zie je de reclameadvertentie voor dit parfum. Het model voor dit parfum is Sonia, de nicht van Isabelle d’Ornano. Zij is Sisley ooit begonnen.


Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: witte bergamot uit Calabrië, roze peper en aldehyden

Hartnoten: bloemige noten, engelwortel, roos d’Ornano, pioenroos, lelietje-van-dalen en jasmijn

Basisnoten: muskus, cederhout en amber

Anjana

Populaire posts van deze blog