Escada Especially

Vandaag ga ik het hebben over Especially van het Duitse haute-couturemerk Escada. Ik ga het hebben over de eau de parfum. Deze kwam uit in 2011. Hieronder zie je een foto van het parfum met de doos waarin het komt.

Zoals je kan zien zijn de twee kleuren die terug komen in de doos en de flacon roze en goud. De doos is roze met in gouden letters de naam van het parfum en de naam van het merk. Rechts zie je op de doos een gouden E van Escada.

Op de flacon staat in goud Escada en de dop is ook van goud. Bovenop de dop zie je het logo van Escada. De flacon laat een roze vloeistof zien. Hieronder zie je nog een foto van het parfum maar nu alleen van de flacon.

De flacon straat luxe uit door het klassiek design. De roze kleur die zo prominent aanwezig is, verwijst naar de vrolijkheid van de lente. Het geeft je onmiddellijk een goed humeur en kracht. Especially Escada is een lekkere luxegeur voor vrouwen die spontaan en speels zijn. Dit parfum straalt glamour en positiviteit uit.

Het gezicht van dit parfum was het Israëlische model Bar Refaeli. Hieronder zie je haar in een reclamefoto voor het parfum.

Hieronder zie je nog een foto van het parfum. Nu omringd door enkele parfumnoten.

Hieronder vind je de parfumnoten.

Topnoten: peer en ambrette

Hartnoten: roos, water en ylang-ylang

Basisnoot: muskus

Anjana

Populaire posts van deze blog